сряда, 12 май 2010 г.

Къде е разположен този сириусиански шаб¬лон?

Шаблонът е разположен и във физическото тяло, и във фините тела, защото един от седемте основни компоненти на Христовото Съзнание, хармонизирането, включва обединение на физическото и фините тела. Въпреки че шаблонът работи със седем¬те основни атрибута, описани по-горе, основната му функция е да закрепи духовното царство във физическото царство, чак до нивото на клетките. Вижте, много е важно да разберете, че за да се прояви напълно Христовото Съзнание, ние трябва да се променим физически, чак до клетъчно ниво.
Нарасналото структуриране на водата, за чието осъществяване спомагат и двете инициации от Бетелгейзе и Ригел, също подпомага еволюцията на клетъчно ниво. Но ще се възползвате максимално от помощта за клетъчното ниво, предлагана от неземните Учители, ако преди това очистите много добре чакрите, меридианите и фините тела.
Точно затова го наричам сири-ански шаблон, защото използва сириусианските енер¬гии и неговото поставяне се извършва под ръководството на сириусианската духовна йерархия. Също така важно е да разберем, че сириусианите работят в сътрудничество с учителите от много други звездни системи. Всички те са част от един групов ум. Тяхното съзнание е слято по начин, който е почти невъзможно да се разбере от човешко същество във физическо тяло. Ние наистина не можем да разберем как е въз¬можно съществата от това ниво да слеят своето съзнание и въпреки това в същото време да запазят и поддържат своята индивидуалност.