понеделник, 19 април 2010 г.

КАК ДА ПОЛУЧИМ СЕДЕМТЕ ЗВЕЗДНИ ИНИЦИАЦИИ

1. След изпълнението на Настройката за укрепва­не на фините тела и на Инициацията против заблуди, в посочения ред, можете да изпълните толкова на брой звездни инициации, колкото желаете, и да ги осъществите в избрания от вас ред. Но определено ще имате най-голяма полза, ако изпълните всичките седем инициации на звездната енергия и ако ги направите в посоче­ния в книгата ред.
2. За получаването на всяка една от звездните енергийни инициации са необходими приблизително час и петнайсет минути. Всяка от иници­ациите е необходимо да се направи само веднъж през живота ви.
3. Трябва да изчакате най-малко една седмица между получаването на всяка от деветте инициации (Настройката за укрепване на фините тела, Инициацията против заблуди и седемте иници­ации на звездната енергия).
4. За да получите коя да е от звездните инициации, помолете духовните учители, свързани със съ­ответната звезда, да ви изпратят инициация по следния начин: Влезте в своето тихо вътрешно пространство. Потвърдете, че умът и сърцето ви са готови да получат инициацията. Направе­те следното изявление: "Умолявам учителите от (например, Арктур) да ми изпратят инициацията за (например надежда)." Не извършвайте този процес, докато шофирате или докато сте заети с някаква друга дейност, при която разсейването може да доведе до про­блеми с вашата безопасност!
5. Инициациите могат да се получават както ин­дивидуално, така и в група от двама и повече души. Препоръчваме ви да участвате в проце­сите, описани в тази книга, с един или повече приятели. Моля ви, обаче, да не оказвате натиск върху който и да е за получаването на инициа­циите.
Получаването на която и да е от инициациите на звездната енергия не ви дарява със способ­ността да инициирате други хора.